Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara passionerad för en stund


Den andra kvinnan/mannen

Älska mig hett och innerligt
jag väntar på min vanliga plats.

Här går jag och väntar på din
signal, kommer du snart ifrån.

Vem är förloraren, är det du
eller jag, eller har vi båda
förlorat våra själar för enstaka
heta stunder.

Får vi syndernas förlåtelse!

Jag tror bara vi behöver varandra
tillfälligt för att få styrka att
fortsätta våra respektive liv.







Fri vers av Piann VIP
Läst 517 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-23 21:53



Bookmark and Share


  papessa
att ge och ta kärlek är aldrig synd och varför måste vi förlora våra själar för en het sekund, nej , vi lever här en kort liten stund, och livet vill jag leva och inte känna skam och skuld, kärleksleken är en skatt, för den jag tar av mig min hatt,
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP