Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min inre Vulkan




En vulkan har inga gränser
Den vräker ur sig ilskan och elden

En vulkan fruktar dom flesta samtidigt som den
gör oss full med häpnad

Detta fyrverkeri
som kommer en dennes väg
Den skonar ingen
Den kommer inte att förvarna någon

Lavan vräker sig fram
och gröper ur jorden
där den
ringlar sig fram

Den tar människan med skäck och kaos
och oss får att lämna hus och hem


Man kan likna känslor vid en vulkans utbrott
Det smäller
Dånar
och slår gnistor

Ibland blir man rädd för sin egen inre Vulkan
att den ska
explodera precis vid fel tillfälle

Det är därför färger är så underbara
man kan måla sina känslor
man kan måla sin inre vulkan
och få fram sin vrede och frustration

När man tömt sig
och har allt lugnat ner sig

Dom sista skalven sakta bara

Vibrerar






Fri vers av Fånga dagen
Läst 688 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-23 22:42



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Så väl skildrat
av den inre vulkanen!
Att måla ...... wow!
Då behöver ingen
rädas riktiga utbrott!
2008-03-23

    tramp
stark som jorden ! Go girl känslor är till för att levas har tom jag lärt mig ! LÅT det gnistra
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen