Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag längtar tillbaks

Än har natten inte somnat
med alla stjärnorna
som tittar in och beskådar
Uppe på himlen
lyser ljuset som länge
brunnit inne i mig
Med längtan som jag ligger med
förvandlas sängen till kylan
och jag behöver inte stelna
för att du ska finna felen

Jag brer ut hela världen
för att du ska kunna gå
Helt orörd
snubblar du ändå

Jag är den som stannar
och längtar tillbaks
När jag är med dig
blev allt ett hav
Stilla efter ett tag
gick vi brevid varandras sida
och det kändes bra.




Fri vers av daniele
Läst 545 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-24 00:06



Bookmark and Share


  Lise-Marie
vackert!
2008-06-19

  Матрёшa
finfiiint
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele