Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämna mig inte

 

känner din förändring

sakta men tydlig

små tecken

min hjärna förstorar

men de finns där

jag håller i

och väntar

 

 




Fri vers av Noomi
Läst 419 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-02 08:44



Bookmark and Share


  Lia-Lej
DE små tecknen, intuitionen lita på den!! De är bra att lära sig lyssna inåt!
2009-01-15

  jokerdam
så brukar det ofta va sådär, förstorar upp saker osv
2008-09-23

  karenina VIP
ja denna gör ont. men jag tror också du ska våga framföra din oroskänsla till vederbörande. bättre att säga det som gnager än att hålla inne och låta det gå förlorat.
2008-06-11

  Inkarasilas
Svid, fick ont i hjärtat, kan vara hjärnspöken men magkänslan av att något inte är rätt fick mig att blöda, ajajajajaj.
2008-06-11

  Bjarne Nordbö
Aj då. Den kändes.
2008-06-07

  Agnes
Gastkramande.... om de små subtila signalerna, \"magkänslan\", som vi envist frösöker förtränga. Snyggt fångat.
2008-06-03

  LassO
gör inte de, vänta inte, vill du ha \"honom\" kvar, visa det.... visa hur mycket han betyder, visa att du älskar... den dan du vågar ta svaret och dess ev konsekvenser... fråga vad han vill, vad han tycker. Vill han inte ha dej så kan du inte behålla honom i alla fall... Men du kanske kan väcka en del... som \"slumrat\". Vi människor är slarviga med att ta hand om varandra...

Ja nu kanske allt i din dikt var fiction... men bra skrivet i alla fall.
2008-06-02

  Kalle.O
Lycka till!!
Håller tummarna!
fin text
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Noomi