Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan ni gissa så vassego o försök


Fyran

 

 

vita lakan på Skitiga gatan

uppförbacke på Suckarnas bro

förbi glittrande Mammons tempel

 

vid Parken med de skrattande barnen

 

stiger jag av




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 540 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-24 13:29



Bookmark and Share


  micke marin
Vasaparken såklart! Hi hi, massor av skrattande barn.
2008-03-30

  korpfjäder
Jag skulle aldrig hitta... men gillar verkligen vägbeskrivningen!
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP