Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku när jag var helt under isen


Dubbelbottnad

Minusgrader
båtkättingen förankrad
på sjötaket




Bunden vers (Haiku) av Lars Granström
Läst 706 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-24 13:36



Bookmark and Share


    Maria Malm
Snyggt dubbelbottnad..
2008-03-24

  Bjarne Nordbö
Helhärlig bild du gav här.
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granström
Lars Granström