Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Årstiderna är ur led


FÖRSENAD KUNG BORE

Snön faller mjukt
smeker min kind.

Snökristallerna smälter
som tårar längs med kinderna.

Får mig att känna mig liten
inför landskapets förvandling.

Det som nyss var grönt
har bytt nyans till vitt.

Kung Bore har hälsat på.
Jag trodde han hade glömt av oss.

Men ack så fel jag hade.




Fri vers av Piann VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-24 15:05



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en vårligt längtans känslor den texten förmedlar...
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP