Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon annan än du.

Sssh...
Bina viskar små melodier
skapta för dina öron
och jag vill andas dina ljud
i detalj.

Mina ögonlock färgas av
doften från ditt leende
farligt insprirerar du
mina fingrar.

Ikväll när vi faller mot
himlens lakan är vi
inte ensamma
vi är stjärnornas.

Jag har fastnat kring dig
förlåt för att jag förstör
din ensamhet.




Övriga genrer av Matilda Linnéa Tinér
Läst 415 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-24 20:37



Bookmark and Share


  Chriztian Wennersten
Vad jag önskar att dessa ord var till mig! :D:O
2008-07-07

  Junibarn
Oj. Oj. så otroligt fin.

Ikväll när vi faller mot
himlens lakan är vi
inte ensamma
vi är stjärnornas.


Bokmärke på den. Din absolut bästa!
2008-03-31

  Rolfsdotter
Bra text, gillar slutet ! Kram Backsippan
2008-03-26

    Issand.
förlåt för att jag stör din ensamhet...
den var riktigt bra :)
fint
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér