Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Johan - han gav mig titeln, fingrarna skötte resten. (älskar dig)


Ge mig tårar!


Ge mig dina tårar
de har tagit slut

Ge mig dina tårar
så som jag gav dig mina

Alla nätter jag grät för mitt hjärta
mitt hjärna som aldrig ville läka

nu

ge mig dina tårar
Jag vill inte gråta för dig igen




Fri vers av CaPsyco
Läst 429 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-24 23:03



Bookmark and Share


  Angeldust
Otroligt bra skrivet, Du behöver inga fler tårar bara leenden och skratt Kram Tinny
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

CaPsyco
CaPsyco