Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sladd på livet



Har fått sladd på livet.



Går inte riktigt att styra mig,

åt det håll jag ska.


Halkar ner i diken då och då.


Håller krampaktigt kvar,


meningslöst.


Glider ändå av.



Bärgad och bogserad av mig själv.


Tar nya tag.


Jävlar! Det glider åt rätt håll idag!



Så kommer solen.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-25 13:51



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ja precis!!!livet går
inte på räls!!!
2008-03-25

  mayhem and order
Skön rytm i den här.
Och visst är det väldigt bra att faktiskt upptäcka att man kan styra åt rätt håll ibland också.
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean