Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såld för obefintligt till satan/När hem inte längre är trygghet

Ett ord är inte värt mycket här
Ett ord är värt näst inget

För när ni lovade mig att inte diskriminera
När ni lovade mig att inte tala om det
När ni lovade att göra det bättre

Och när ni bad om förlåtelse första gången
Och när ni bad om förlåtese andra gången

Höll ni någonsin ert ord?


Jag är fortfarande inte ditt barn,
Jag är fortfarande inte densamma
Jag är fortfarande påverkad,

Ett satans barn


För jag har ju en pojkvän du kallar satan
Och jag är ju tillsammans med honom.
Och är man med satan blir man uppäten.

Och så blir man en syndare,


Man lever ut sina syndiga lustar.
Man lustar innan det heliga äkenskapet,
Man älskar köttsligt utan lov från de äldre.

Om att älska en så underbar man,
att älska en två år äldre erfaren
Och att älska honom med kropp och själ

Och detta trots ingen tyngd på vårt ringfinger.


Om detta är en synd,
ja, då har jag syndat,
då har jag syndat mycket

Om det är att sälja sin själ
och du kallar min pojkvän satan,
Ja, då har jag sålt den













Då har jag sålt min själ till självaste satan




Fri vers av skyddsängeln
Läst 345 gånger
Publicerad 2008-03-25 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skyddsängeln
skyddsängeln