Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tankar vandrar ostört i skyhöga klackar

Mina tankar vandrar i skyhöga klackar, utan återvändo,
och skapar blåsor och smärta som får dem att vackla.
De går där stolt bland skuggorna av information, sträcker på ryggen,
men vem ser deras parad när de är så upptagna med sitt jobb?




Fri vers av skyddsängeln
Läst 350 gånger
Publicerad 2008-05-12 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skyddsängeln
skyddsängeln