Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen snurrar därför att jag har ont i huvudet

När huvudet dunkar
Och näsan snorar
Och halsen skaver
av osynliga sår.

När kroppens kraft tynar
Och hörseln vacklar
Och världen snurrar
bara för mig

Då längtar jag efter din famn,
Och en tryggt moln
Och sömnens moder
som evighetens kyss



När världen snurrar
Och när mörkret faller
Och tårarna dunkar,
då ser jag och förstår.








Att världen snurrar därför att det alltid är någon
som har ont i huvudet.




Fri vers av skyddsängeln
Läst 376 gånger
Publicerad 2008-05-06 10:00



Bookmark and Share


    Suz
fint och stort.
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

skyddsängeln
skyddsängeln