Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets gåta

Lev varje dag som om den vore den sista,
förr eller senare får du rätt.
Ångra hellre det du gjort än det du aldrig gjorde-




Fri vers av snassig
Läst 182 gånger
Publicerad 2008-03-26 09:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En förnuftig inställning.
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

snassig
snassig