Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fåglarnas sommarsång kan väcka både glädje, förundran och längtan. De har sin plats och sin mening - har du och jag?


Koltrastens fanfar


Hör, koltrasten sjunga

sin jublande sång

i sommarens tidiga timma

just innan solen tagit sitt språng

över ängens fuktiga mark

Sången, ett jubel

en glädjefanfar

till solljusets första strimma

väcker det slumrande hopp

som finns kvar

att kärleken, meningen finna




Fri vers av Siggesdotter
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-06-12 13:58



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
vackert! fick läsa den några gånger för hitta rätt flyt
2005-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter