Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansvar

Ansvar, allt detta ansvar, jag är så less.

Allt som ska göras, det tar aldrig slut.

Känner mig så styrd av alla måsten.




Övriga genrer av Onyx
Läst 270 gånger
Publicerad 2008-03-26 17:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Don\' t we all...
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Onyx