Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du visste

Jag vill ge dig av mig, visa vem jag är
Men jag kan inte, vågar inte
Du ser på mig, utforskar, försöker få svar
Jag undviker samtal, jag ger av mitt fysiska, det som inte kan såras mer
Jag vänder mig bort, försöker stöta bort dig, det går inte, du är kvar
Du ger av dig själv, du visar dig för mig
Nu är det försent, du tror allt jag vill ha av dig är en känslolös kontakt
Jag önskar att jag kunde visa dig, jag önskar att du skulle se
Jag kan inte nu, kommer nog aldrig att kunna
Önskar du kunde se hur du upptar mina tankar
Att du skulle förstå att din närvaro betyder mer än vad jag visar
Att jag hade velat ge mig helt och fullt åt dig
Du måste tro jag att jag är dum, att jag är känslokall
Om du bara visste…




Fri vers av Onyx
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-18 14:46



Bookmark and Share


    Squire
Jätte vackert, din bästa!
2008-01-26

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Oj vad jag känner igen mig, men som motpart...
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Onyx