Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon

De vilsna ögonen söker en blick som kan få deras inre att brinna

De möts på obestämd tid och plats, tankarna far iväg

De blickarna framkallar en passion starkare än något annat, en hunger efter tillfredställelse

Kroppen skälver, vill agera, vill nå den yttersta njutningen

Tar steget, måste agera, vill uppnå den största av krafter




Fri vers av Onyx
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-19 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onyx