Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer kan jag inte vara

Jag är den jag är
Mer kan jag inte vara
Mer kan du inte kräva
För det jag är, är jag

Att jämföras med andra
Som inte alls är som jag
Inte alls har samma bakgrund
Inte alls levt samma liv

Vad ger detta för bild
Av det jag egentligen är
Det jag alltid har varit
Det jag kommer att förbli

En förvrängd sanning
Ett oacceptabelt resultat
Som suddar ut det som gör mig unik
Det som gör mig till mig

Så sluta upp nu
Låt mig vara det jag är
Det jag alltid har varit
För mer kommer jag aldrig att bli




Fri vers av Dude
Läst 465 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-26 18:40



Bookmark and Share


    Kåda
Ett schysst sätt att behålla sin del i tvåsamhet.
Gillar den
2009-12-21

  Lyckohäxan Enediel
Sista stycket
\"Så sluta upp nu
Låt mig vara det jag är
Det jag alltid har varit
För mer kommer jag aldrig att bli\"

Sååå himla bra...man ska vara den man är och framför allt...man ska VILJA vara den man är...och det tycker jag du belyser på ett bra sätt här!
2008-04-05

    Pivvi
vackert vackert och sant så sant. Ingen ska ta det unika som varje människa byggt upp, förändringar sker efterhand som varje individ upplever livet och tillåter sig själv att förändras. Fint och tankeväckande skrivet
2008-03-27

  NågonAnnans
Man måste alltid acceptera hur den andra är... man kan inte kräva förändring, det enda man kan göra är att förändra sig själv... Fint skrivet!!
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Dude
Dude