Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

betalar på min skuld

 

flammande eld

låter omslingrande lågor

sakta slicka kroppen

huden frasar

jag kysser elden

brinner

köttet släpper från benen

låter det ske

matar demonerna

med mitt erkännande

 




Fri vers av Noomi
Läst 397 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-26 21:45



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Bara erkänn... slave to Love, du jag och Bryan Ferry, tar den här och lämnar tillbaka det andra stöldgodset bejbi. Brava, aaaaaah!
2008-03-27

  Håkan Tendell
Mystisk och målande dikt. Mycket bra!
2008-03-26

    Nattviol
skuld?
till vad?
nu blir jag nyfiken
på vad som ligger
bakom detta
eldande...
; )
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Noomi