Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mycket om tyckt vän

Några ord..

Du är en av de gulligaste personerna på denna planet,

du strör värme och ljus omkring dig sprider solsken på

din färd. Du ger så mycket, jag hoppas att också du

får. I mina ögon är du en ängel.

Din vän ......




Fri vers av snassig
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-27 09:30



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
En underbart fin dikt till en vän som med säkerhet uppskattar dig lika mycket tillbaka/E
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

snassig
snassig