Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en alldeles vanlig förvirrad morgon



Hur ska jag kunna säga.

Hur jag egentligen mår, till dig.


När jag blir glad av att se dig.


Tuggandet av pellets, och hö.


Har jag börjat att ljuga för dig med?

eller mår jag egentligen bra.


Doften av kaffe, katthår på kanten av muggen.


Nyser, när jag kisar mot solen.

Idag


Idag,


ska jag faktiskt tala om hur jag egentligen mår.


Men det är svårt när jag blir glad av att se dig.


Kanske inte mår så dåligt ändå.


Jaga in studsande lurviga jättetassarna i buren,

snubbla på kattleksaker när jag går.


Sätta mig i bilen,
för att sedan komma på att jag har glömt nycklen bredvid buren.


Ååååå.






Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-27 09:40



Bookmark and Share


  Tina-sol
Gillar hela, men de tre första raderna sätter sig som ett smack i hjärtat och blir kvar hela dagen :)
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean