Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppet

igentligen vet ingen hur ja mår
varje dag får ja nya sår
dagar in och dagar ut
fan detta tar ju aldrig slut ?
snälla säg bara förlåt
då försvinner min gråt
jag är ju så kär
men du vet väl inte enns hur den känslan är !




Fri vers av snassig
Läst 206 gånger
Publicerad 2008-03-27 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snassig
snassig