Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är här

Här är en liten blårutig duk och en färgglad bård under taket.
Nu är gardinens böljande tyg och den nya lampan i fönstret.
Här är dina tallrikar på mina och min bokhylla mitt emot din.
Nu är gammalt blandat med nytt och mitt tillsammans med ditt.
För det som har varit har varit men det som är, är här.




Fri vers av Martina Östlin
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-27 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin