Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linjärt skulle livet bli

Linjärt skulle livet bli, i långa räta rader.
Men linjen bröts för så länge sen, att jag inte ens vet när det skedde.
Krokar, knutar, snirklar och avbrott är allt som har varit sen dess.
Men långt bortom ånger, rädsla och skuld kan jag inte gråta över brutna linjer.
Det var hit jag skulle och nu är jag här.




Fri vers av Martina Östlin
Läst 488 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-03-27 11:25



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Tack för dessa kloka rader så är livet det går aldrig spikrakt uppåt
mvh ak
2008-10-23

    © Birgitta Wäppling VIP
Tänkvärda rader.
2008-10-12

  aol
stark vacker poesi som verkligen berör e
2008-10-09

  flickanmedmusiken
Stark text, fint skrivet!
2008-06-24

  Lia-Lej
Vems liv blir någonsin linjärt ? Hemska tanke , då skulle vi ju aldrig kunna mötas... Du skriver väldigt fint om livsvägen din!!
2008-05-31

    ej medlem längre
Ja, som tur är så hamnar man ibland trots allt på en plats dit man kanske hela vägen varit på väg utan att veta det. Och alla brutna linjer kan helas. Livet är nog ändå ytterst sällan varken särskilt förutsägbart eller särskilt linjärt. Känner väl igen känslan efter alla mina egna små kringelkrokar...
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin