Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Också en vän

Jag behöver din beständighet.
Du hjälper mig att andas.
Så tall du är, är du min vän.




Fri vers av Martina Östlin
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-27 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin