Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ska man vara snäll mot?

Vem ska man vara snäll mot?
Och varför?
Om du är snäll mot mig är jag snäll mot dig.
Är det så det funkar?

Ska man vara snäll mot de snälla?
Och hård mot de hårda?
Eller ska man vara snäll mot de hårda också?
Så att de blir snällare?

Vem är snäll egentligen?
Och varför?




Fri vers av Martina Östlin
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-27 17:00



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
ja just det å Stefan Einhorn också!
2008-04-01

    eva m h
Det beror på vad du menar med snällhet!

Bamse är snäll mot alla.

En författare och terapeut skriver om hård kärlek.
Kärlek är inte bara att stryka medhårs utan också kräva ansvar.
Han heter Tommy Hellsten!
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin