Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att resa sig igen, att andas ny luft/energi. att hålla sig kvar.


- halvgång -

- halvgång -



drar vidare med sinnena till instängda utgångar
för att slippa känna vidden av sorgen

förstår jag känslornas iver i mitt flyende krigande
är rädslan så enkel att erhålla
och så svår att förlora

är det självförtroligt att känna så här
som att betvinga en utpräglad lära att älska i skugga
det känns bara så fel med stjärnor på halvgång
och att falla ner på vägar där sikten är tyglat frigående

men ändå,
kanske är det att hållas vid liv
utan att vara där själv
som värderar bort allt sånt där
för ändå,
är det motstrider som känns
så vi bör ses vid fontänen som svalkar skavsåren
för att där och då välja mellan känsla och lära

.







Fri vers av Själabarn
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-27 18:39



Bookmark and Share


  Liisa
rakt in i något som beskrivs så ömtåligt och ärligt, får en att känna orden så äkta, som om mitt liv var i en skugga dem.
det är underbart när du skriver \"det känns bara så fel med stjärnor på halvgång\".... vilken kraft efter något.....*
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Själabarn
Själabarn