Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag vet min vän.....

snö
svävar
fladdrar
fritt faller flingor
vita
frostiga
eller är det kanske
jasminens blomblad?

stumma
doftande

känslan
kommer ur det ömma
hjärtat
mjukt är det och
vekt
men inte svagt
aldrig svagt

inget
är starkare
än det för evigt trogna
hjärtat

ingen
uppgift för svår
ingen
väg för lång
ingen
fiende för farlig

varken
tid eller rum
kan hindra
hjärtats fria flykt

och jag vet
min vän

alltid
dina tankar
dina sorger
dina drömmar

jag ser

de vita frostiga flingorna som
virvlar
uppåt
faller inte till marken
för att smälta

avger sin bedövande doft
och
svävar uppåt som
eviga kristaller




Fri vers av Aisha VIP
Läst 632 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-03-27 19:36



Bookmark and Share


  devilsangel
de vita frostiga flingorna som
virvlar
uppåt
faller inte till marken
för att smälta

avger sin bedövande doft
och
svävar uppåt som
eviga kristaller

En fantastiskt vacker text där detta stycke är vad jag fastnar för allra mest...mycket bra!!
2008-04-21

  Dilsewat
du gör din omgivning vacker, när du själv vill välja hur du ska smycka den! Finkänsliga rader!
2008-04-08

  Kriss*
underbart!
Du har en talang:)
2008-03-31

  Nils Sondefors
Underbart vacker lyrik!
Applåd.
2008-03-28

  issac.a.m
inget
är starkare
än det för evigt trogna
hjärtat
Helt underbart..
2008-03-27

  Aida*
Remarkeble, stunning unbelieveble.
Du är en stor poet, mark my words ...
2008-03-27

  Maria Zena Viklund
vackert!
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP