Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet är vårt

Rädslan tog mitt ord.
Hur kunde jag låta det ske?
Nu håller jag hårt i orden.
Och släpper dem ifrån mig.
För har jag inget annat,
så har jag ändå orden.
Och det är värt
nästan hur mycket som helst.




Fri vers av Martina Östlin
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-28 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin