Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken svår & Jag.

fröken svår & jag
går hand i hand
& tröstar oss i varandras famn ibland

men oftast försöker jag
lämna henne bakom
men det är svårt att aldrig vända sig om

med kalsons klister
mellan dessa flickor
tätas det i fasder & i sprickor


med så mycket klister
bakom alla deras lister
är det svårt att slita sig loss
så jag röker mina vita bloss

för att slippa höra
allt hon fortsätter att förstöra

så jag tystar hennes röst
stänger av hennes närvaro genom flumm
men jag vill inte längre leva med herr narkotikum
(han är så jävla dum)


hon säger att hon är en del av mig
men jag ville aldrig vara med dig

jag skär över armar & vrister
för att få bort allt jävla klister

men istället blev du
ett rep runt min hals
så jag inte får någon luft alls

..










Övriga genrer av Troll ॐ
Läst 643 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-28 13:29



Bookmark and Share


  Domino
jätterbra ju...
2008-07-07

    Komisarek
Gillar känslan av vemod som förmedlas. Hela texten är höjd i dunkel och mystik och utmanar läsaren.
Du formulerar dig snyggt och rätt så originell
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ