http://www.earthhour.org/sign-up/confirmation

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.earthhour.org/sign-up/confirmation

 




Earth Hour!

 

 

en timme

är allt som du behöver bidra med

en timme

av ditt lyxiga omättliga i-landsliv

en timme

låter du din elektricitet vila

en timme

för planeten blå som du älskar

en timme

som du kan använda till annat

en timme

varför inte älska...

 

 

 

 

Thank you for registering your support for Earth Hour 2008 and committing to turning off your lights for one hour at 8pm 29 March 2008. You've taken the first step in showing the world that you care enough about global warming to take action.

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-28 18:34



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Tusen tack för påminnelsen!!!
Jag ringde upp min vännina, hon
ska också göra detsamma!
8pm;) *applåder*
2008-03-29

  Elaine.S VIP
Sånt här gillar jag......och för mig svindlar det till när jag tänker på vad en timme kan göra......
2008-03-28

  Johan Bergstjärna VIP
En otroligt angelägen text!!
Bra!
2008-03-28

    johanni
En väldigt viktig sak detta , Så varför inte förena nytta med nöje. Göra något nyttigt för våran moder jord på alla sätt.
2008-03-28

    Nattviol
till alla härunder:

spelar nog ingen roll NÄR vi gör
detta.. mer än att det är en
häftigt global känsla om alla
släcker sina lampor samtidigt!!!

och de som inte har någon att
älska.. älska er själva!
betrakta stjärnhimlen en stund
tänd några stearinljus och
be en bön för planeten vi bebor!!!

kraaaam
2008-03-28

    Ken Cassel
Men Christina!
Jag lever inget lyxigt liv
Varför kan du inte ta miig för den jag är
En fattiglapp full med känslor
*Ler sött*

Kramar --))
2008-03-28

  Lena Krantz VIP
Nu tror ju inte jag att vi är orsaken till den globala uppvärmningen men jag deltar gärna ändå i ren hyllning till vår älskade blå planet och i demonstration till den katastrofala energiåtgången i i-länderna....ja till Gaia helt enkelt.

Men nu skall du får skratta

asså 8 pm?
Jag har glömt, är det 08.00 eller 20.00?

Och vilken tidzon? GMT? och när är det här i så fall?
2008-03-28

  korpfjäder
Jamendetärklart. Får ragga upp någon under dagen i morgon.
Så får det bli!
2008-03-28

  Berra Bäver
Ja, det kan ju aldrig vara slöseri med energi.
Ren naturkraft.
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol