Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kräver hus med självdrag..


..ventilation..

 

 

Ventilation

Vent

ila

tions

fläkten

Brusar och susar så förbannat högt

att jag bara längtar efter att den skall stänga av

 

Det finns en tid

som kommer som en ljuv frid

då maskineriet väljer att avsluta

 

Syftet synes att vara självdestruktion

destruktion av själva badrummet

collateral damage får man kanske anse

är det frågan om

när min hjärna sugs ut även den genom

den självdestruktiva fläkten

 

jag ska spränga hela fläktmyndigheten i luften

för dess stränga krav på luftomsättning

37 badrum i minuten sugs ut genom dessa trånga rör

nu lättar visst tangentbordet också

 

 

Åh Gud, nu slutade den... tack




Övriga genrer av micke marin
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-29 09:44



Bookmark and Share


  korpfjäder
Din skrivelse föranleder mig att ta fram gåspennan för en underskrift. Hus utan självdrag borde förbjudas av mentalhygieniska skäl och ligger bakom minst tjugofem procent av dagens stressproblematik. Dessutom räcker det väl med att det blåser utomhus - inte ska man väl behöva söka lä även inne!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin