Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick lite ideer av min morbror =)


Drömfångare

Drömfångare, dom fångar våra dåliga drömmar,
så slipper man spräcka många sömmar.

Det är bra med en drömfångare i sovrummet,
skummar bort allt det onda!

Så endast kvar är det ljuvliga drömmar,
så det finns inget som ömmar!!

Så köp dej en drömfångare, och sätt upp på en spik, över din säng,
du kanske drömmer om en härlig dräng =)




Fri vers av Kleva
Läst 445 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-29 13:50



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Härligt och kofångaren ger skydd mot hårda krockar medan drömfångaren skyddar från icke önskvärda drömmar. Blir så mycket härligare om man bara drömmer ljuva drömmar, goda ideer morbror din har och du vet väl att man brukar säga \"släkten är värst\", ha det!
2008-04-09

  Spider
Härliga rader!
fint fångat i drömfångaren....
2008-03-30

  häxanmara
Fin dikt vännen...:)
Bäst och hänga opp en så drängen kommer.......

*kram*
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Kleva
Kleva