Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insikter,nya vägar i livet......kan te sig så här....


Nya perspektiv


Lutad mot nya
dimensioner

en nödvändighet
för min ivriga
penna

med mina kupade
händer kring
den heta tekoppen
färdas tankarna i
andra riktningar

kan detta vara jag?
en undran mitt i allt.....

det bildas mönster
i detta skeende

klara tecken öppnar
upp och vänder
min torftiga värld

jag söker efter vidderna
vidsträckta stränder

en famn att vila ut i

med en inre nyfunnen
trygghet

kan jag lugnt dela din.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 541 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-03-29 18:11



Bookmark and Share


  Maria T
Detta är du med en inre nyfunnen trygghet.
Mycket fin dikt.
2008-04-21

  Michaela Dutius
Ja precis så kan nya vägar te sig- och nya insikter.
Mycket vacker!
2008-04-21

    Bodil Sandberg
Å så bra du skriver..så vackert du skriver..jag älskar den här!!!!!applåder och bokmärke!!!!
2008-03-30

  Håkan Tendell
Fin avslutning på denna.

\"med en inre nyfunnen
trygghet

kan jag lugnt dela din.\"
2008-03-29

  Larz Gustafsson VIP
jag söker efter vidderna
vidsträckta stränder

en famn att vila ut i

Magnifika rader.
Detta är just vad jag längtar efter.
Och finner.
2008-03-29

    eva m h
Vacker och hoppfull!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg