Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du?

Ser du genom min fasad?

Min fasad som försöker dölja
att allt jag vill
är att
sova,
gråta,
vara olycklig.




Fri vers av Gamen
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-30 17:52



Bookmark and Share


    eva m h
Vi önskar ofta bli genomskådade men bara av Kärlekens blick!
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Gamen