Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såg en bild av dig idag

 

mitt hjärta drar ihop sig
till en klump
varje gång
och stannar till

har sett dig
flera gånger
varje gång
en konstig
känsla i magen

innan jag förstår
att det inte kan vara du

 




Fri vers av Noomi
Läst 411 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-30 20:26



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Ögonen ser det hjärtat längtar efter!
2009-01-15

    Suz
Underbar text
2008-05-05

  Bjarne Nordbö
Känner igen den känslan.-precist.
2008-04-24

  Fredrik P. VIP
vacker poetisk
fantasi - världen
inom och utom
oss...
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Noomi