Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera gärna (=


*Otitlad än så länge*

En morgon det är tidigt och allt står still.
Solen väcker staden och livet där intill.
Jag ångrar orden jag sa igår.
Dina blickar som släppte en tår som frös till is.
Jag vände mig om och gick därifrån,
jag är ett riktigt svin.

Du var värd att få vem som helst,
men inte mig.
jag är för mycket fel, jag är inte värd dig.
Tillsammans krossar vi bara våra drömmar.
Låt mig fly igen.
Jag är en svart ängel som försöker hitta hem.

Jag minns mitt tidiga jag.
Ung rebell som försökte få allt som kunde fås.
Och jag vet inte vem jag är nu.
Ord som bränner som gör dagarna till hål.
Och livet vände plötsligt hårt.
Jag är en annan person nu.

Du var värd att få vem som helst,
men inte mig.
jag är för mycket fel, jag är inte värd dig.
Tillsammans krossar vi bara våra drömmar.
Låt mig fly igen.
Jag är en svart ängel som försöker hitta hem.

I mitt hål där är jag ensam och så ska det förbli.
Ingen har nånsin känt mig, ni har bara gått förbi.
Jag ser på er med förakt, Sen försvinner ni ur mitt liv.
jag tar det med rädsla och sköljer ner med sprit.
Vi ska alla bli rädd,
Vi ska alla bli rädd.
Vi ska alla bli rädd...

Jag ska ge dig mitt hjärta
och du ska slå det mitt itu
sen ger jag dig ena halvan
och den andra till nån som är sämre än du.
Men såren dom känns än,
mina sår dom känns än,
mina sår dom känns än...

Jag kramar min pistol,
den är min enda vän.
Det är bara ett tryck ifrån.
Sen skyller jag mig själv.
Mina drömmar tog slut.
Mina drömmar dom tog slut.
Mina drömmar dom tog slut...




Fri vers av Emil Idre
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-30 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Idre
Emil Idre