Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns alltid

Vi träffades du såg på mig och sa vad gör du här
inte nu varför , jag stog tyst och tom och sa jag är här för dig min vän .
Du mådde inte så bra jag tog hand om dig och sa att de löser sig ska du se
i faders och sonens och den heliga andens namn amen.
du mådde inte så bra du följde med mig hem jag sa de löser sig ta de nu lugnt .
du sa du är go som hjälper mig jag sa de e ok jag är ju din vän , och vänner ska ju alltid finnas där.

fortsättning följer ..............................
MVH THOMAS ;)




Prosa (Novell) av snassig
Läst 198 gånger
Publicerad 2008-03-30 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snassig
snassig