Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka


Låt mig få dricka ditt liv ur din mun
känna mig fyllas av glädje och sukt
Låt mig få smeka ditt sköte till vällust
beröra ditt innersta kvinnliga rum

Låt mig få komma till dig med min lystnad
omfamnas sakta av din mjuka barm
Låt mig få beröra dina skälvande läppar
kyssa dem sakta, fylla din kropp

Låt mig få vagga dig mjukt bort i drömmen
hålla dig nära, tätt i min famn
Låt mig få vidröra dig när du sover
beskåda den ande som vakar din sömn




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 715 gånger
Publicerad 2005-06-13 16:03



Bookmark and Share


  Nic
De fyra sista raderna var härliga att läsa
2005-07-02

  swimsus@gmail.com
*Andnöd* Kipp kipp...Du verkar ha kommit in i ett skönt flyt av stil i dina senaste verk som tilltalar mig..Kan inte annat än hålla med nedstående..slutet är fenomenalt..Helt jävla splended ( Sorry för det korta ordförrådet) *skratt*
2005-06-13

  madinsane
snusk-vackert! vissa rader är äkta skönhet! speciellt bra är slutraderna;
'Låt mig få vidröra dig när du sover

beskåda den ande som vakar din sömn'

bra där!!!!
2005-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP