Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Käraste Älskade Bästa Min Vän

Vill vara
Hos dig För dig Med dig
Men inte för nära

Vill
Hålla dig Krama dig Älska dig
Men inte för Hårt

Vill vara
Din Vän din Förtrogna din Älskade
Men inte din Boja

Vill
Värma dig Stötta dig Hela dig
Men inte Kväva dig

För jag vet vad Kvävande kärlek är
Alltför väl
Alltför väl

Så jag ska Älska dig
Käraste Älskade Bästa Min Vän
Så balanserat jag kan




Fri vers av Martina Östlin
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-31 16:15



Bookmark and Share


  Kalle.O
Du skriver såå i min smak... =)
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin