Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flickan med charm och glans

den coola tjejen med stora jeans
den tjejen som alla titta efter
den som alla såg upp till.

jag står längs kanten och längtar.
längtar tillbaka då jag klarade allt.

då inte ord tog
då jag va stark
då jag kunde säga ifrån
då alla kunde mitt namn
då dom sa
- där är hon .

tjejen alla ville vara,
hon som alltid gick med leénder på läpparna
och näsan i vädret.

den drömmande flickan med charm
och glans som ingen kunde motstå.





Fri vers av syskonenberg
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-01 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

syskonenberg
syskonenberg