Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att inte veta, vart du är och vad du gör

jag önskar du tittade tillbaka,
tittade på hur du fick mig att må.

det du gjore mot mig fick mig att bli starkare
än någonsin men inte stark nog för att
klara av en dag att inte sakna dig.

jag önskar jag hade mod
till att stå där vid din sida och säga
allt som jag aldrig gjort.

vilket är något som jag kommer få lida för om jag inte gör.
men det är något som du aldrig kommer förstå,
att jag lider varje dag av dig och dina gärningar.

om du bara kunde få mig att förstå
varför du gjorde som du gjorde,
om du kunde ge mig en kort förklaring
som får mig att klara av att handskas
med händelserna.

men nej, det kan du inte.
för du vet inte själv varför
du gjorde sådär.

pappa förstår du inte,
att jag saknar min bästavän.
& den personen är du.

varje dag utan dig gör ondare och ondare,
jag intalade mig själv att du var död
för att jag skulle kunna klara av att le.

min dröm är att du förklarar och sen försvinner
för gott.
för jag klarar inte att ha dig nära men ändå inte
veta
vart du är och vad du gör.




Fri vers av syskonenberg
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-29 08:51



Bookmark and Share


  All
Detta påminner mig om mitt gamla liv, jag är nykter alkoholist.
Men jag känner en värme i smärtan när jag läser dina ord, Fortsätt skriva , Anna-Lena
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

syskonenberg
syskonenberg