Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom hem till din älskade.

kom hem, kom hem till din älskade
för hon saknar dig.

jag faller ner på marken,
jag hör fortfarande dina ord i mitt
huvud
- jag älskar dig
jag älskar dig.

dom sliter oss ifrån varandra och
där efter lämnar du mig,
gråtandes och hjälplös.

kom hem !

jag kan inte sova, inte utan din närhet.
jag kan inte äta, inte utan ditt sällskap.

älskling, bara kom hem.
du kan inte bara lämna mig här.
inte nu!

kom hem !




Fri vers av syskonenberg
Läst 394 gånger
Publicerad 2008-05-19 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

syskonenberg
syskonenberg