Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dom dagar jag minns

jag tittar tillbaka på dom dagar jag minns,
alla dagar ser lika dana ut.

hon vaknar och känner hur hopplöst allt är
hon går till skolan gör sitt bästa utan att
egentligen få ut ett enda skit.
hon kommer hem och börjar skriva &
även där flyger allt iväg.
hon äter utan att känna hunger.
hon skriver lite till utan att få bra någonting
som har någon mening.
hon går och lägger sig utan att få något
som egentligen inte borde få kallas sömn.

alla dom dagar som betytt någon är idag borta,
endast minnen ifrån dom kort jag nyss tittat på
sitter kvar i huvudet.

allt är borta, precis allt!




Fri vers av syskonenberg
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-12 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

syskonenberg
syskonenberg