Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dags att säga hejdå.

dags att gå,
tänka på det jag kallar
ett sista hejdå.

då dina armar omfamnar mig,
då endast du finns i tankarna &
då dina fingertoppar slits ifrån mina.

det skär att veta att du nu är borta,
att känna hur saknaden växer och veta
att du är rädd.
rädd för vad som kommer att hända.

låt oss möta världen tillsammans,
ta igen dom bitar du missat &
den tid du förlorat.

låt oss ta igen världen med en storm.




Fri vers av syskonenberg
Läst 461 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-19 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

syskonenberg
syskonenberg