Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag måste sluta bråka med mig själv och inse att någon av dom har rätt.


narkotika


så många gånger jag skrikit till mig själv
att inte falla tillbaka.

den enda utvägen jag en gång hade,
men idag
IDAG är så ja mycket starkare så jag
ska säga nej.

jag behöver det inte.
jag klarar mig och jag mår så
mycket bättre utan skiten.

jag ska inte falla tillbaka,
iallafall inte idag och inte imorgon.

inte en chans!

jag ska skrika och slå mig själv
tills jag förstår att jag inte behöver
känslan i kroppen.

men den är så skön, att sväva bland molnen
och känna dunkandet i huvudet som om
att ingenting annat existerade.
du är helt inne i dig själv och du mår
bra för stunden!

NEJ IDA, NEJ!
det där stämmer inte.
du mår bättre utan de.

helt klart och pungt

slut .




Fri vers av syskonenberg
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-01 20:48



Bookmark and Share


  Rude Billy
bra skrivet
2008-10-13

  DC
Beroendet kanske är hemskt. Men att göra det, som en upplevelse tycker jag är okej.
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

syskonenberg
syskonenberg