Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

räcker man till

att nå stjärnorna vill nog alla.
att duga som man är,
att ses som den man är
att älskas för den man är.

men vad gör man då det inte räcker till,
då det känns som allt är meningslöst.
då orden inte räcker till
då ens hjärta säger stopp,
det här går inte.

så många frågor man ställer
så många svar man inte får.




Fri vers av syskonenberg
Läst 194 gånger
Publicerad 2008-04-01 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

syskonenberg
syskonenberg