Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

historians slut

jag kommer ihåg då du gick.
jag glömmer aldrig minen på ditt ansikte.

en skrämmande känsla att veta att du håller
en annan i din famn.

hur du spelar orörd,
du såg hur jag grät.
du hörde när jag ropade ditt namn
och du vet att det är dig som jag fortfarande
drömmer om.

tiden som vi hade tillsammans var lång.
vi hade våra stunder,
både bra och dåliga.

vi levde som ett.
du var inte vara min pojkvän utan även
min bästavän.

historian vi skapade har nått sitt slut.




Fri vers av syskonenberg
Läst 247 gånger
Publicerad 2008-04-01 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

syskonenberg
syskonenberg