Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon skålade in döden

Hon blandade sig en drink.
För att skåla in döden.
Det var dags nu.
Hon hade förlorat glöden.

En drink med vodka.
Relativt mycket.
Hon ville att det skulle kännas.
Så det bedövade hela stycket.

Hur är det man brukar säga.
Livet passerar i revy.
Så blev det även denna gång.
Men inget intressant stod på menyn.

Hon svalde några klunkar.
Det rev i halsen.
Gjorde henne dimmig.
Hon började sjunga på sista valsen.

Hennes sista tankar
Innan hon lämnade jorden.
Var insvepta i bomull.
Det fanns inte längre några måsten eller borden.

Men tankarna tillhörde honom.
Det hade de gjort hela livet.
Hoppas att han någon gång skulle förlåta henne.
För att hon tog det här klivet.

Allt var över nu
Allt var slut.
Tankarna tömda.
Och känslorna hade försvunnit ut.

Hon lyfte sitt glas.
Och tömde det sista.
Vid den här tiden imorgon.
Skulle hon sova lugnt i vit kista.


Hon hittades med skrämda ögon.
Och en flaska vodka i sin famn.
I en hopknäppt hand.
Fann de hennes älskades namn.












Fri vers av Glittra G
Läst 325 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-01 03:10



Bookmark and Share


    Komisarek
Pluspoäng för att du lyckas få till alla rim utan att det känns som du slänger in nödrim.
Pluspoäng för att du lyckas behålla din lediga och sprudlande skrivstil trots att har en stram ram
Pluspoäng för
Hennes sista tankar
Innan hon lämnade jorden.
Var insvepta i bomull.
2008-04-01

  Carola Zettergren
SUVERÄNT BRA POETAT!!!
2008-04-01

  korpfjäder
Gillar ditt sätt att helt nonchigt slänga in rim hursomhelst. Stilen är ledig, tonen ironisk och innehållet sorgesamt men inte ett dugg sliskigt. Vill läsa mer!
2008-04-01

  Dr Jimmy Johansson The 777
Mvg.
2008-04-01

  Spider
ojoj tung inebörd med desa rader!
jag tyckte om slut raderna...
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G